Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2016 - 13:48 Yorum: 0

Rektör Doğru’nun Ahlat ziyareti

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru, Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Musa Yıldız ve Türksoy Genel Sekreter...

Rektör Doğru’nun Ahlat ziyareti

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru, Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Musa Yıldız ve Türksoy Genel Sekreter Yardımcısı Fırat Purtaş ile birlikte Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban'ı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Çoban ile birlikte Selçuklu Mezarlığını, ilçenin sembolü olan Emir Bayındır Kümbetini ve tarihi kaleyi ziyaret eden Prof. Dr. Mahmut Doğru, Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Musa Yıldız ve Türksoy Genel Sekreter Yardımcısı Fırat Purtaş, ilçenin tarihi ve doğal güzellikleri hakkında bilgiler aldılar.

Rektör Doğru’nun Ahlat ziyareti

Rektör Doğru’nun Ahlat ziyareti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber