Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 19 Eylül 2016 - 15:13 Yorum: 0

Rektör Kaplan’dan 2016-2017 Akademik Yılı mesajı

Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, Türkiye'nin asıl meselelerinden birinin eğitim ve öğretim olduğunu belirterek, "2016-2017 akademik...

Rektör Kaplan’dan 2016-2017 Akademik Yılı mesajı

Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, Türkiye'nin asıl meselelerinden birinin eğitim ve öğretim olduğunu belirterek, "2016-2017 akademik yılının ülkemiz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, 2016-2017 akademik yılı için bir mesaj yayımladı. Rektör Kaplan, Türkiye'nin en önemli meselelerinden birinin eğitim-öğretim olduğunu kaydederek "Yeni akademik yıl ile birlikte milyonlarca öğrenci ve onları yetiştiren akademisyenler ders başı yaptı. Türkiye'nin geleceğinin inşasında önemli yerleri olan üniversitelerimizde başlayan derslerle, geleceğimizin teminatı gençlerimiz ülkemizi daha ileriye taşıyacak, milletimizin çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkmasını sağlayacaktır. Ülkemiz, Anadolu'nun kendi öz kaynaklarından beslenen, ahlâklı, imanlı ve kendini sürekli geliştiren bir nesil yetiştirmeyi gaye edinen bir öğretim ile gelecek hedeflerine ulaşacaktır. Üniversitelerimizde bilgiyi üreten ve insanlığın faydasına sunan fertler yetiştirilerek temelleri sağlam, dünyada daha çok söz sahibi bir konuma ulaşılacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle yeni akademik yılın öğretim elemanlarımız, öğrencilerimiz ve aileleri için hayırlar getirmesini temenni eder, başarılarla dolu bir yıl geçirmemizi dilerim" diye konuştu.

"Bartın Üniversitesi'nde gençlerimizin geleceği inşa ediliyor"

Bartın Üniversitesi'nin yeni akademik yıla coşkuyla girdiğini de ifade eden Rektör Kaplan, "Her geçen gün daha da büyüyen Üniversitemizin 8 yılda aldığı mesafe son derece sevindiricidir. 2008 yılında 17 programda 2 bin 100 olan öğrenci sayımız, bugün 123 programda 15 bin öğrenciye yaklaşmıştır. Kutlubey Kampüsü'ndeki çalışmalar sonucunda da bazı fakültelerimizi buraya taşıdık. Yeni yerleşkemize önümüzdeki akademik yılsonuna kadar 5 fakültemiz taşınmış olacak. Sonuç olarak, Üniversitemiz 2016-2017 akademik yılında gençlerimizin geleceğini inşa etme noktasında tüm hazırlıklarını tamamlamıştır" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber