Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 24 Haziran 2021 - 09:33 Yorum: 0

Rektör Karacoşkun, “Bengü Kantekin ile Üniversite Yolunda” programına katıldı

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, özel bir TV kanalında yayınlanan "Bengü Kantekin ile Üniversite Yolunda" programına...

Rektör Karacoşkun, “Bengü Kantekin ile Üniversite Yolunda” programına katıldı

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, özel bir TV kanalında yayınlanan "Bengü Kantekin ile Üniversite Yolunda" programına katıldı.

7 Aralık Üniversitesi'nin kısa tarihçesi, misyonu ve vizyonundan bahseden Karacoşkun, Üniversitede bulunan bölümler hakkında bilgi vererek yeni açılacak bölümlere ve bu bağlamda yapılan çalışmalara değindi. Karacoşkun, üniversitenin akademik kadrosu, yerleşkeleri, öğrencilere sağlanan kampüs, barınma ve sportif kültürel imkanları ve yabancı uyruklu öğrencileri hakkında da bilgi aktarımında bulundu. Karacoşkun, üniversitenin uluslararası bir üniversite olma sürecinde yaptığı çalışmaları da anlattı.

Bengü Kantekin, aktardığı bilgiler dolayısıyla Rektör Karacoşkun'a teşekkür etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber