Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 30 Temmuz 2022 - 11:43 Yorum: 0

Rektör Karacoşkun Öğretim üyeleriyle bir araya geldi

Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Öğr. Üyesi, Ney ve Tambur Sanatçısı Prof.

Rektör Karacoşkun Öğretim üyeleriyle bir araya geldi

Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Öğr. Üyesi, Ney ve Tambur Sanatçısı Prof. Dr. Murat Salim Tokaç ile İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Tarihi ve Sanatları Bölümü Türk Din Musikisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi ve Ses Sanatçısı Doç. Dr. Ubeydullah Sezikli, Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Mustafa Doğan Karacoşkun'la Rektörlük Makamı'nda bir araya geldi.

Kültür, sanat ve musiki ekseninde bir değerlendirmenin yapıldığı görüşmede 7 Aralık Üniversitesi bünyesinde müzik alanında yapılan çalışmalar da ele alındı.

Rektör Karacoşkun, görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Tokaç ve Sezikli'ye hem ziyaretleri hem de Türk Musikisine emekleri dolayısıyla teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Öte yandan AK Parti Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal, Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun ile Rektörlük Makamı'nda bir araya geldi.

Rektör Karacoşkun, Üniversitenin hedefleri, projeleri ve Kilis'in eğitim-öğretim meselelerinin de gündeme geldiği görüşme sonunda Milletvekili Dal'a teşekkür ederek, meclis faaliyetlerinde başarılar diledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber