Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 31 Mayıs 2016 - 08:33 Yorum: 0

Rektör Kılıç Türk Kadınlar Birliği’nin ‘Ramazanı Karşılama’ Davetine Katıldı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Türk Kadınlar Birliği Nevşehir Şubesi tarafından "Ramazanı Karşılama" programına...

Rektör Kılıç Türk Kadınlar Birliği’nin ‘Ramazanı Karşılama’ Davetine Katıldı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Türk Kadınlar Birliği Nevşehir Şubesi tarafından "Ramazanı Karşılama" programına katıldı.

Nevşehir'de özellikle öğrenciler ve dar gelirliler için ortaya koyduğu sosyal sorumluluk projeleri ile adından sıkça söz ettiren Türk Kadınlar Birliği Nevşehir Şubesi, hafta sonu Gülşehir ilçesi Sadabat Parkında piknik organizasyonu düzenlendi. Düzenlenen organizasyona; Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, Türk Kadınlar Birliği Nevşehir Şube Başkanı Yaşar Nihan Küsmez ve üyeler ile davetliler katıldı.

Organizasyona katılan davetliler, derneğin çalışmaları hakkında istişarede bulundular.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber