Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 23 Eylül 2017 - 14:23 Yorum: 0

Rektör Kızılay, Doğanşehir Vahap Küçük MYO’nda incelemelerde bulundu

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Doğanşehir ilçesinde yapımı tamamlanan Vahap Küçük Meslek Yüksekokulunda (MYO) incelemelerde...

Rektör Kızılay, Doğanşehir Vahap Küçük MYO’nda incelemelerde bulundu

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Doğanşehir ilçesinde yapımı tamamlanan Vahap Küçük Meslek Yüksekokulunda (MYO) incelemelerde bulundu.

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük'ü makamında ziyaret eden Rektör Kızılay, daha sonra Başkan Küçük'le birlikte meslek yüksekokuluna geçti.

Burada akademik ve idari personel tarafından karşılanan Rektör Kızılay, Rektör Danışmanı ve Vahap Küçük Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Cemal Koyunoğlu'ndan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Meslek yüksekokulunda incelemelerde bulunan Rektör Kızılay, Belediye Başkanı Küçük'e verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Rektör Kızılay, meslek yüksekokulunun Doğanşehir için çok önemli olduğunu belirterek, "Meslek yüksekokulu bünyesinde yapılan kongre merkezi hem üniversiteye hem de Doğanşehir ilçesine hizmet verecek kapasiteye sahip. Buraya çok güzel bir çevre düzenlemesi yapacağız. Başkanımız Vahap Küçük meslek yüksekokulunun yapımına büyük katkılarda bulundu. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Meslek yüksekokulunun Doğanşehir'i, Doğanşehir ilçesinin de meslek yüksekokulunu kucaklayarak bir aile ortamı oluşturacağını kaydeden Rektör Kızılay, meslek yüksekokulunun hayırlı olması temennisinde bulundu.

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük ise meslek yüksekokuluna elinden geldiği kadar destek vermeye çalıştığını bundan sonra da destek vermeye devam edeceğini ifade ederek, "Meslek yüksekokulunda okuyan öğrencilere burs vereceğim" diye konuştu.

Rektör Kızılay, Doğanşehir Vahap Küçük MYO’nda incelemelerde bulundu

Rektör Kızılay, Doğanşehir Vahap Küçük MYO’nda incelemelerde bulundu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber