Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 03 Eylül 2016 - 13:28 Yorum: 0

Rektör Remzi Gören: Dumlupınar Koleji, Kütahya’nın en başarılı okulları arasındaki yerini ispatlamıştır

2015-2016 yılı içerisinde TEOG sınavlarında gösterdiği mükemmel sonuçlar ile Kütahya'nın en başarılı okulları arasında olan Dumlupınar Koleji, yeni...

Rektör Remzi Gören: Dumlupınar Koleji, Kütahya’nın en başarılı okulları arasındaki yerini ispatlamıştır

2015-2016 yılı içerisinde TEOG sınavlarında gösterdiği mükemmel sonuçlar ile Kütahya'nın en başarılı okulları arasında olan Dumlupınar Koleji, yeni yıla da başarı parolası ile başlıyor.

Yeni eğitim öğretim yılı öncesi Dumlupınar Koleji öğretmenleri, Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şükrü Şentürk ile bir araya geldi.

Gerçekleşen toplantının ardından Rektör Prof. Dr. Remzi Gören yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: "2015-2016 yılında TEOG sınavlarındaki sonuçlarla Dumlupınar Koleji, Kütahya'nın en başarılı okulları arasındaki yerini ispatlamıştır. 2. TEOG sınavında birinci çıkaran tek okuldur. Yeni yılda da başarıların artarak devam etmesini istiyoruz. Toplantıya katılan öğretmenlerimizdeki enerjiyi de görünce çok başarılı bir yıl daha yaşayacağımıza olan inancım perçinlenmiştir. Yeni eğitim öğretim yılının başarı ve hayırlar getirmesini diliyorum." (EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber