Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:41 Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirild...08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu
Sami Er
Yerel 12 Ağustos 2020 - 10:53 Yorum: 0

Rektör Savaş, üniversite adaylarına seslendi

Uşak Üniversitesi Rektörü Ekrem Savaş, tercih yapacak aday öğrenciler için açıklamalarda bulundu.

Rektör Savaş, üniversite adaylarına seslendi

Uşak Üniversitesi Rektörü Ekrem Savaş, tercih yapacak aday öğrenciler için açıklamalarda bulundu. Savaş, "Öğrenci odaklı eğitim anlayışıyla, akademik çalışmaları, sosyo-kültürel faaliyetleri, yeni ve modern yapısıyla bölgenin parlayan yıldız üniversitesiyiz" dedi.

Tercih yapacak üniversite adayları için açıklamalarda bulunan Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak Üniversitesi, 12 Fakültesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, 3 Yüksekokulu, 11 Meslek Yüksekokulu, 18 Araştırma Merkezi ve Türkiye'de bir ilk olan Deri, Tekstil, Seramik (DTS) Tasarım Merkezi ile yeni nesil bir üniversitesi olduklarını ifade etti. Savaş, "Uşak Üniversitesi konumu itibariyle, Türkiye'nin kavşak noktalarından birinde yer alan güçlü bir üniversitedir. Üniversitemiz öğrenci odaklı yönetim anlayışıyla dikkatleri üzerine çekerken, % 92'lere varan doluluk oranıyla tercih edilen üniversiteler arasında yer almaktadır. Üniversitemiz, ulusal ve uluslararası akreditasyonları tamamlamış, şehir ve sanayiyle bütünleşmiş, nitelikli bir büyüme ile rol model olmayı ve öncelikle Türkiye üniversiteleri arasında ilk 20'ye girmeyi hedeflemektedir" dedi.

Rektör Savaş, Uşak Üniversitesi'nin, yeni dönemle modern Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi, yarı olimpik yüzme havuzu, FİBA onaylı 2000 kişilik basketbol sahası gibi birçok özelliğe sahip olan Ömer Halisdemir Spor Kompleksive aynı zamanda her ay onlarca etkinliğin gerçekleştirildiği 1100 kişi kapasiteli Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi ile eğitim, spor ve sosyal etkinliklerle dolu bir yerleşkeye sahip olduğunu aktaran Prof. Dr. Savaş, 15 bin kişinin müsabakaları izleyeceği sentetik çim stadyumun yer aldığı spor kompleksinin de, birlikte tam kapasite ile Uşak'a hizmet vermeye başlayacağını belirtti.

"Öğrencilerimiz, Mesleki Derslerini İşletmelerde Uygulamalı Olarak Gerçekleştiriyor"

Üniversite-Sanayi işbirliği kapsamında protokoller imzaladıklarını ve öğrencilerin alanlarıyla ilgili mesleki derslerini, Uşak Organize Sanayi Bölgelerinde yer alan işletmelerde uygulamalı olarak gerçekleştireceklerini ifade eden Rektör Savaş, "Yine bu işletmelerde staj imkânları verilerek, öğrencilerin alanlarıyla ilgili gerekli tecrübelerinin arttırılması hedefliyoruz" dedi.

Rektör Savaş, üniversite adaylarına seslendi

Rektör Savaş, üniversite adaylarına seslendi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber