Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Eylül 2016 - 18:23 Yorum: 0

Rektör Taşaltın’dan Kurban Bayramı mesajı

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşlatın, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Rektör Taşaltın’dan Kurban Bayramı mesajı

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşlatın, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, mesajında, bayramın toplumsal barışa vesile olmasını temenni ederek, "Öncelikle bizleri Kurban Bayramı'nı daha ulaştıran Allah'a hamd olsun. Sözlükte yaklaşmak anlamına gelen kurbanın bizleri bir birine yaklaştırma, birlik ve beraberlik içerisinde bir ayara gelmemize vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Tüm Şanlıurfalıların bayramını tebrik eden Taşlatın mesajının devamında, "15 Temmuz'da yaşanılan darbe girişimi karşısında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları birbirine kenetlenip yapılan darbe girişimini geri püskürttü. İnşallah Cenab-ı Hak Bu günleri bir daha bize göstermez ve aynı duygularla birlik ve beraberliğimiz devam eder. Vatan toprakları için şehit düşen tüm aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimizi de şifalar diliyorum. Bu vesileyle, tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını kutluyorum" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber