Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 07 Ekim 2016 - 11:28 Yorum: 0

Rektör Tümay’a Kızılay rozeti

Türk Kızılayı Adana Şubesi yöneticileri, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (Adana BTÜ) Rektörlüğü'ne atanan Prof.

Rektör Tümay’a Kızılay rozeti

Türk Kızılayı Adana Şubesi yöneticileri, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (Adana BTÜ) Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Mehmet Tümay'a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulunarak, Kızılay rozeti taktı.

Şube Başkanı Ramazan Saygılı, yönetim kurulu üyeleri Mahmut Nimet Dalkır ve Zübeyit Şendur'dan oluşan Kızılay heyeti, bir süre önce göreve atanan Adana BTÜ Rektörü Prof Dr. Mehmet Tümay'ı makamında ziyaret etti. Kızılay heyeti, tebriklerini ilettikleri Rektör Tümay'a yeni görevinde başarılar diledi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Türk Kızılayı ile Adana BTÜ'nün iş birliği yapabileceği çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Bölgede yürüttükleri çalışmalar hakkında Rektör Tümay'a bilgi veren Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, "Burada hedef kitle, geleceğimizi inşa edecek olan öğrencilerimiz. Onlardan Türk Kızılayı'nın çalışmalarına destek vermelerini bekliyoruz. Biz Kızılay olarak ihtiyacı olana yardım, eğitimler ve projeler konusunda öğrencilerimizin yanındayız ve her türlü desteğe hazırız" ifadelerini kullandı.

Adana BTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tümay da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dünyanın neresinde olursa olsun ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan Türk Kızılayı'nın her zaman destekçisi olacaklarını belirtti.

Türkiye'nin iyilik hareketi kızılayla "işbirliği ile ortak çalışmaları birlikte yürütebiliriz" dedi

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, ziyaret sonunda, Rektör Tümay'a Kızılay rozeti taktı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber