Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Nisan 2020 - 13:13 Yorum: 0

Rektör Uzun’un 23 Nisan mesajı

Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 100'üncü yıl dönümü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve...

Rektör Uzun’un 23 Nisan mesajı

Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 100'üncü yıl dönümü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bağımsızlığın ve egemenliğin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 100'üncü yılına gururla ulaştıklarını belirten Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun'un mesajı şu şekilde:

"Bir ulu çınar gibi büyüyen meclisimiz bugün kapılarını milletimizin temsilcilerine açalı tam 100 yıl oldu. Vatanın en zor zamanlarında milletin ortak iradesinin bir yansıması olan meclisimiz, yokluklar içerisinde mücadele vererek bağımsızlığımızın kazanılmasında önemli roller üstlenmiştir. Ne mutlu bize ki tarihimizin açından çok önemli bir yere sahip 23 Nisan'ı aynı zamanda dünyanın ilk ve tek çocuk bayramı olarak da kutlamaktayız. Bu bize gösteriyor ki geleceğimizin dizginlerini elimize almak için giriştiğimiz mücadele yine geleceğimiz olan çocuklarımıza armağan edilmiştir. Bu şuuru asla unutmamamız gerekmemektedir. Türkiye olarak her zaman çocuklarımızın refahı ve mutluluğu için çaba gösterdik. Dünya olarak yaşadığımız bu zor günlerde de bu tavrımız aynen devam etmektedir. Tüm bu düşüncelerle TBMM'nin açılışının 100'üncü yılında, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber