Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 26 Ağustos 2016 - 11:48 Yorum: 0

Rektör Yıldırım: "Altınova’ya MYO açılmalı"

Yalova Üniversitesi Rektörü Hüseyin Yıldırım, Altınova'ya meslek yüksek okulu kazandırılması konusunda geç kalındığını söyledi.

Rektör Yıldırım: 'Altınova’ya MYO açılmalı'

Yalova Üniversitesi Rektörü Hüseyin Yıldırım, Altınova'ya meslek yüksek okulu kazandırılması konusunda geç kalındığını söyledi.

Tersanelerin ve Osman Gazi Köprüsü'nün Altınova ve çevresine büyük değer kattığını ifade eden Rektör Yıldırım, "Ben başından beri o güzelim ilçede meslek yüksek okulu kurulmasını istemiştim, ama olmadı. YÖK'ün meslek yüksek okullarının kurulmasında bazı kriterleri var. Altınova irili ufaklı tersaneler ile dolu. Açacağımız meslek yüksek okulu da tersanelere yönelik olacak. Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral'ın ilçesine yüksek okul kazandırmaktaki heyecanını biliyorum. Yakında bu konuları konuşmak için de temas kuracağım. Altınova Belediyesi okul yapımı için başlangıçta bulunsun, ben devamını getireceğim. Okulumuzun bütçesinden de destek aktaracağım. Söylediğim gibi orası farklı ve özellikli bir bölge. Ben de meslek yüksek okulu kazandırmak istiyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber