Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Ocak 2017 - 15:14 Yorum: 0

Rektörlük devir teslim töreni gerçekleştirildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kilis 7 Aralık Üniversitesi'ne rektör olarak atanan Prof.

Rektörlük devir teslim töreni gerçekleştirildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kilis 7 Aralık Üniversitesi'ne rektör olarak atanan Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, düzenlenen devir teslim töreniyle görevi Prof. Dr. İsmail Güvenç'ten devraldı.

Rektörlük Makamı'nda düzenlenen "Rektörlük Devir Teslim Töreni"nde konuşan Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, " Prof. Dr. İsmail Güvenç'in 8 yılı aşkın süre içerisinde yaptığı hizmetler, üniversiteye sağladığı ciddi katkılar için kendisine içtenlikle teşekkür ediyorum" dedi.

Rektörlük görevini devreden Prof. Dr. İsmail Güvenç ise "Karacoşkun üniversitede birlikte çalıştığımız değerli bir arkadaşımız. Kendisinin gelecek günlerde farklı bir heyecan ve atılımla üniversitemizi daha ileriye götüreceğine yürekten inanıyorum ve kendilerine yeni görevinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Rektörlük Makamındaki törende Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun günün anısına Prof. Dr. İsmail Güvenç bir plaket takdim ederken, Güvenç de Rektör Karacoşkun'a çiçek takdim etti.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun'un uğurladığı Prof. Dr. İsmail Güvenç'in, üniversite yöneticileri ve daire başkanlarıyla vedalaşmasıyla program sona erdi.

Rektörlük devir teslim töreni gerçekleştirildi

Rektörlük devir teslim töreni gerçekleştirildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber