Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 18 Ekim 2016 - 16:13 Yorum: 0

Renault’tan Bursaspor’a destek

Bursa'da faaliyet gösteren otomobil fabrikası Renault yetkililerinin, Bursaspor'a sponsor olmak için yeşil-beyazlı kulüp ile bugün bir görüşme gerçekleştireceği...

Renault’tan Bursaspor’a destek

Bursa'da faaliyet gösteren otomobil fabrikası Renault yetkililerinin, Bursaspor'a sponsor olmak için yeşil-beyazlı kulüp ile bugün bir görüşme gerçekleştireceği öğrenildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda tribün sponsorluğu için daha önce TOFAŞ ile anlaşan Bursaspor'a bir başka otomobil fabrikası Renault'tan da destek geldi. Bursaspor Başkanı Ali Ay, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, Renault yetkilileri ile bugün bir görüşme gerçekleştireceklerini söyledi. Görüşmenin Bursaspor'un yeni stadyumu Timsah Arena'da tribün isim hakkı için olması bekleniyor.

Başkan Ay ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek için 22 Ekim'deki Bursa ziyaretinde randevu talep edeceklerini de sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber