Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Kasım 2016 - 11:13 Yorum: 0

Renkli peçetelerle evler güzelleşiyor

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübünün bu hafta sonu düzenleyeceği etkinlikle evlerin havası değişecek.

Renkli peçetelerle evler güzelleşiyor

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübünün bu hafta sonu düzenleyeceği etkinlikle evlerin havası değişecek. 26 Kasım Cumartesi günü yapılacak olan Obje Üzeri Peçete Dekupaj Tekniği Atölyesi ile kadınlar, farklı peçete desenleriyle birbirinden renkli objeler ortaya çıkaracak.

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü'nün bu haftaki etkinlik rehberinde Obje Üzeri Peçete Dekupaj Tekniği Atölyesi var. 26 Kasım Cumartesi günü 15.00 - 18.00 saatlerinde düzenlenecek etkinlik, kadınlara eğlenceli ve keyifli vakit geçirme fırsatı sunacak.

Farklı peçete desenlerinin ahşap, karton, plastik ve cam yüzeylere uygulanarak renkli ve dekoratif objeler yapılacağı etkinlik tüm katılımcılara ücretsiz. Atölye sayesinde kadınlar hem yeni bir el becerisi geliştirip evlerini güzelleştirecek hem de hünerlerini konuşturup sosyalleşme imkanı bulacak.

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü, 2016 sonuna kadar her cumartesi kadınlara özel atölye çalışmaları düzenlemeye devam edecek. Bu eğlenceli ve eğitici atölye çalışmasına tüm kadınlar davetli.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber