Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 21 Mart 2018 - 12:33 Yorum: 0

Resmi plakalı araç ezdiği köpeği bırakıp kaçtı

Karabük'te resmi plakalı bir otomobil sürücüsü yol kenarında yürüyen köpeğe çarptıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti.

Resmi plakalı araç ezdiği köpeği bırakıp kaçtı

Karabük'te resmi plakalı bir otomobil sürücüsü yol kenarında yürüyen köpeğe çarptıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Edinilen bilgiye göre olay, geçtiğimiz Cuma günü sabah saatlerinde Bayır Mahalle üzerinde meydana geldi. Seyir halinde olan resmi plakalı bir otomobil, kaldırımdan yola inen köpeğe çarptıktan sonra hız kesmeden yoluna devam etti. Güvenlik kameralarına yansıyan kazada vicdansız sürücünün ardında bıraktığı yaralı köpeğe ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı.

Kaza sonrası resmi plakalı araç arkasına dahi bakmadan kaçarken, ihbar üzerine olay yerine gelen Karabük Belediyesi Hayvan bakım ekibi yaralı köpeği alarak barınağa götürdü. Burada gerekli tedavileri yapılan ve bakıma alınan sokak köpeğinin arka ayaklarında zedelenme olduğu ve hızla iyileşmeye başladığı belirtildi. Vatandaşlar vicdansız sürücünün yakalanarak cezalandırılmasını istiyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber