Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:25 Bakan Yerlikaya: “Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen ‘Mahzen-32’ operasyonlar...08:15 Savcı Özbek’ten lise öğrencilerine başarı tavsiyeleri08:12 Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen “MAHZEN-32” operasyonlarında elebaşılığını...08:10 Yurtlar arası futbol turnuvası Denizli’de başlıyım07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı
Yerel 09 Temmuz 2020 - 13:13 Yorum: 0

Ressamlar, doktorlar için çizecek

Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Uçhisar beldesinde bulunan Karlık Evi'nde her yıl düzenlenen Gönül Köprüsü projesi korona virüs ile mücadele kapsamında...

Ressamlar, doktorlar için çizecek

Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Uçhisar beldesinde bulunan Karlık Evi'nde her yıl düzenlenen Gönül Köprüsü projesi korona virüs ile mücadele kapsamında iptal edilmesinin ardından Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde bulunan ressamlar bu kez doktorlar için resim çizecek.

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde her yıl düzenlenen Gönül Köprüsü projesi ile Türkiye'nin ve dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen ressamlar lösemi tedavisi gören çocuklar ile bir araya geliyordu. Ancak bu yıl korona virüs ile mücadele kapsamında Uçhisar Karlık Evi ev sahipliğinde düzenlenen Kapadokya buluşması ertelenmesinin ardından bu defa Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde bulunan ressamlar doktorlara moral ve destek olmak üzere resim çizerek doktorlara resimleri hediye edecekler. Uçhisar Karlık Evi sahibi Abdullah Şen, "Biliyorsunuz yaklaşık 15 yıldır lösemili çocuklarımıza destek için sanat için umuda uzanan eller projemiz vardı. Sanatçılar ile lösemi tedavisi gören ya da tedaviyi tamamlamak üzere olan çocuklarımızı her ay birer grup şeklinde Kapadokya'da Karlık Evi'nde 3 gün misafir ediyorduk. Yaklaşık 4 aydır bu projemizi yapamadığımız için farklı bir versiyonunu yapmak istedik. Bu sefer de lösemili çocuklarımızı tedavi eden doktorlarımız ile sanatçılarımızı "Gönül Köprüsü" projesi adı altında bir araya getirmek istedik. Eserler malum Covid-19'dan dolayı sadece ülkemizdeki sanatçılarımızdan gelecek. Yaklaşık 64 civarı doktor ve sağlık çalışanımız var. 64 sanatçı arkadaşımız eserlerini bu görev yapan doktor ve sağlık çalışanlarına gönderecek. Biz de arada sadece işi organize etmiş olacağız" dedi.

Ressamlar, doktorlar için çizecek

Ressamlar, doktorlar için çizecek

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber