Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 25 Mart 2015 - 10:03 Yorum: 0

Reyhanlı'da boş arazideki patlama

Suriye sınırına yakın boş alanda meydana gelen patlamada bazı ev ve iş yerinde maddi hasar oluştu

Reyhanlı'da boş arazideki patlama

HATAY (AA) - Reyhanlı ilçesinde, Suriye sınırına yakın boş alanda meydana gelen patlamada bazı ev ve iş yerlerinde maddi hasar oluştu. 

Bazı evlerin cam ve kapıları kırılırken, bir iş yerinin de tavanı çöktü. Çevreye çok sayıda şarapnel parçasının dağıldığı patlamada, büyük bir kaya parçası da yola düştü.

Alınan bilgiye göre, dün gece ilçeye bağlı Bahçelievler Mahallesi yakınlarındaki boş arazideki şiddetli patlama sonrası çok sayıda ev ve iş yerinde maddi hasar oluştu.

Olayda iş yerinin tavanı çöken Ahmet Efe, AA muhabirine, patlama sırasında evinde olduğunu ve patlamanın iş yerine uzak bir noktada olduğunu tahmin ettiğini söyledi. 

Sabah iş yerine geldiğinde tavanın çöktüğünü gören Efe, "Çok korktuk. İnşallah bundan sonra böyle olaylar yaşanmaz" dedi.

Patlamanın yaşandığı noktaya 100 metre uzaklıkta oturan ve evinin camları kırılan Abdulgaffur Kılıç ise o sırada uykuda olduğunu belirtti. 

Şiddetli patlama sesiyle yataktan fırladıklarını dile getiren Efe, "Evde bulunan 4 çocuğumla birlikte hepimiz korkuyla uyandık. Çocuklarımı güvenli bölgeye götürdüm. Çok şükür bizde bir şey yok ancak evimde maddi hasar oluştu" diye konuştu.

- Yataklar cam kırıklarıyla doldu -

Patlama sırasında evlerinde uyuyan vatandaşların yataklarının cam kırıklarıyla dolduğu görüldü. Bazı evlerin kapısı yerinden çıkarken, mahalle sakinlerinin olayın şokunu üzerilerinden atamadıkları gözlendi. 

Güvenlik güçleri, Bahçelievler Mahallesi'ndeki incelemelerini sürdürüyor.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber