Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Eğitim 31 Ağustos 2015 - 02:46 Yorum: 0

Rıfat Gökçe'nin Seramik Atölyesinde ki performansı şaşırttı

Türkiyem Tv Haber Müdürü Rıfat Gökçe'nin Seramik Atölyesinde ki performansı şaşırttı.

Rıfat Gökçe'nin Seramik Atölyesinde ki performansı şaşırttı

MALATYA GÜNCEL - Türkiyem Tv Haber Müdürü Rıfat Gökçe'nin Seramik Atölyesinde ki performansı şaşırttı.

Malatya Özel Yıldız Çocuklar Anaokulu'nda 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katılan Türkiyem Tv Haber Müdürü Rıfat Gökçe kızı ile birlikte Seramik Atölyesinde oyun hamuru ile yaptığı figurlar katılımcılar arasında beğeni toplarken, katılımcı aileler çocukları ile birlikte öğrenirken eğlenme fırsatı buldu.

Düzenlenen etkinlikle ilgili olarak Malatya Güncel'e konuşan Gökçe, Malatya'da tüm anaokul ve kreşlerinde maddi olanaksızlar yüzünden seramik atölyeleri kurulamıyor. Halbuki çocuğun bir atölye disiplini içinde alacağı eğitimde  onun hayatına katacağı artılar yadsınamaz. Bize çocuklarımızla bize bu imkanı sunan Özel Yıldız Anaokulu Kurucusu ve sahibi Neslihan Çilingiroğlu Özçırpıcı ve emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, çocuklarla birlikte ailelerin hoş zaman geçirmelerini sağlayan Özel Yıldız Çocuklar Anaokulu Kurucusu ve Sahibi Neslihan Çilingiroğlu Özçırpıcı, "30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Ülkenin birlik ve bütünlüğünü hedef alan terör saldırıları ile hiçbir yere varılamayacağı bir gerçektir. Halkımızın bu oyuna gelmeyeceğine, birlik ve dayanışma ruhu içerisinde bu zor günlerin üstesinden geleceğine inanıyoruz, Anadolu’muzun düşman işgalinden kurtuluşunun, ülkemiz ve milletimizin bağımsızlık ve özgürlüğünün sembol günlerinden birisi, toplumsal birlik ve dayanışmamızın bir göstergesidir. Birlik ve beraberliğimizin örnek olması açısından bu etkinliği düzenledik" dedi.

Malatya Özel Yıldız Çocuklar Anaokulu tarafından öğrencilerin yaz tatillerinde eğitime ek olarak sağlıklı, bilinçli spor yapmaları ve gelişmeleri amacı ile düzenlenen Yaz Spor Okulu sona erdi. Neslihan Çilingiroğlu Özçırpıcı yaptığı açıklamada, Bu yıl 2 incisi tamamladığımız Yaz Okulu sonrası ilk gününden bu yana birbirinden eğitici derslere katılarak bilgi dağarcıklarını artıran çocuklar bu sürede sanat ve spor yeteneklerini de geliştirme imkanı buldu. Drama dersinde tiyatroyla tanışan, denge ve hareket dersinde bedenlerini kullanmayı öğrenen çocuklar, seramik ve resim derslerinde de el becerilerini geliştirme fırsatı buldu. Müzik eşliğinde yapılarak çocukların kolay öğrenmelerini ve edindikleri bilgilerin kalıcı olmasını sağlayan ingilizce derslerimiz ise Yaz Okulu öğrencilerinin favorisi oldu, Yaz Okulu’na katılan minikler müzikten spora, resimden kişisel gelişime kadar pek çok farklı branşta eğitim gördü, Malatya Özel Yıldız Çocuklar Anaokulu olarak branş öğretmenlerimizle 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılında da kalitemizden ödün vermeden aynı kararlılıkla sürdüreceklerini söyledi.

Etkinliğe katılan veliler, "Malatya'mıza böyle bir okul kazandıran ve bizlerden manevi desteklerini esirgemediği için Malatya Özel Yıldız Çocuklar Anaokulu Kurucusu ve Sahibi Neslihan Özçırpıcı’ya teşekkür ediyoruz” dedi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber