Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Eğitim 21 Ocak 2021 - 15:53 Yorum: 0

Rimena Yurtdışı Eğitim, Ukrayna’daki üniversiteleri değerlendirdi

Rimena Yurtdışı Eğitim sorumlusu Abdulselam Dalmış, Ukrayna'daki üniversitelere ilişkin bilgi verdi.

Rimena Yurtdışı Eğitim, Ukrayna’daki üniversiteleri değerlendirdi

Rimena Yurtdışı Eğitim sorumlusu Abdulselam Dalmış, Ukrayna'daki üniversitelere ilişkin bilgi verdi.

Rimena Yurtdışı Eğitim sorumlusu Abdulselam Dalmış, Ukrayna'da üniversite okumanın birçok avantajının olduğunu söyledi. Ukrayna'nın Avrupa Birliğine üye bir ülke oluşunun yanı sıra ülkedeki Türk öğrenci nüfusunun fazla olmasının da ciddi bir avantaj olduğunu vurgulayan Dalmış, "Bu sayede, kendinizi hiçbir zaman yalnız hissetmezsiniz. Bunun yanı sıra, uçakla kısa sürede Türkiye'ye gelebilirsiniz. Ukrayna üniversiteleri denildiği zaman öğrencilerin önünde birden çok seçenek bulunuyor. Ukrayna'nın birçok şehrine dağılmış üniversiteler sayesinde hayalinizdeki gibi bir eğitim alma şansına erişebilirsiniz. Ukrayna ve Türkiye'nin yakın ülkeler olmasından dolayı ulaşım seçenekleri açısından da kendinizi avantajlı hissedeceksiniz. Bilhassa uçak seferlerinin sıklıkla yapılması ve uçak biletlerinin uygun fiyatlı oluşu çok işinize yarayacak. Ukrayna üniversiteleri denildiği zaman birçok kişinin konuya önyargılı yaklaştığını tahmin edebiliyoruz. Ancak, eğitim kalitesi adına herhangi bir endişeye gerek yok. Ukrayna'daki üniversitelerden mezun olanların diplomaları Avrupa'da geçerli olmaktadır. Ukrayna'da eğitim almayı düşünüyorsanız ilk yıl sizin için çok önemli olacaktır. İlk yılınızda hazırlık eğitimi alarak dil konusunda kendinizi geliştirebilirsiniz. Bunun yanı sıra, derslerinizin daha az olmasından dolayı ülkeyi ve yaşadığınız şehri tanımak adına daha çok vaktiniz olacaktır. Bir başka deyişle, ülkenin sosyal ortamına ayak uydurabilir ve arkadaş çevresi edinebilirsiniz. Ukrayna üniversiteleri konusunda istekli iseniz bu konuda size yardımcı olacak iyi bir yurtdışı eğitim danışmanlığı firmasından hizmet almalısınız. Bu konuda, Rimena Yurtdışı Eğitimi tercih ettiğiniz takdirde eğitimden sosyal yaşama kadar herhangi bir konuda sorun yaşamazsınız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber