Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Aralık 2014 - 14:38 Yorum: 0

Rize Belediye faaliyetleri

Belediye Başkanı Kasap: "Hak, hukuk, adalet ve kul hakkı başta olmak üzere insan haklarına saygılı bir belediyecilik anlayışı ile Rize'yi yeni Türkiye'ye hazırlamaktayız"

Rize Belediye faaliyetleri

RİZE (AA) - Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, hak, hukuk, adalet ve kul hakkı başta olmak üzere insan haklarına saygılı bir belediyecilik anlayışı ile Rize'yi yeni Türkiye'ye hazırladıklarını bildirdi.

Kasap, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın memleketinde en yüksek oy oranı ile seçilen bir belediye başkanı sorumluluğunu taşıdığını ve bu bilinçle faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade etti.

Hizmet üretiminde hiçbir ayrım gözetmeksizin çalıştıklarını vurgulayan Kasap, şunları kaydetti:

"Hak, hukuk, adalet ve kul hakkı başta olmak üzere insan haklarına saygılı bir belediyecilik anlayışı ile Rize'yi yeni Türkiye'ye hazırlamaktayız. Bu çerçevede öncelikle plan ve proje müdürlüğünü kurduk. Rize Belediyesi olarak yapılması gereken işlerin koordinasyonunu sağlayacak olan bu birim ile önümüzdeki zaman diliminde Rizelilere daha iyi hizmet etmenin çabası içerisinde olacağız. 9 aylık çalışma süremiz içerisinde öncelikle Rize'de kentsel görüntüyü ortaya koyan bir çok çalışmayı gerçekleştirdik. Geleceğe yönelik Ovit Tüneli, Lojistik Merkezi, Havaalanı gibi projelerimiz ile Rize'yi yeni Türkiye imajına uygun olarak hazırlamanın gayreti içerisinde olacağız."

Rize'de çaydan sonra gelir sağlayacak en önemli kaynaklardan birinin turizm olduğunun altını çizen Kasap, "Doğal güzelliklerin yanın sıra şehir merkezinin de buna hazırlanması gerekiyor. Bu anlamda teleferik çalışmalarımız devam etmektedir. Cumhuriyet Meydanı ve Sahil Külliye projelerimizi de gerçekleştireceğiz. Rize projelerinin tamamlanması ile marka iller arasında kendine yer bulacaktır" şeklinde ifade etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber