Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Mart 2015 - 14:28 Yorum: 0

Rize Civar Yerleşimler İçmesuyu Proje Yapımı çalışmaları

RİZE (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun talimatıyla Rize Civar Yerleşimler İçmesuyu Proje yapımı kamulaştırma işlemlerine başlandığı bildirildi.Orman ve Su...

Rize Civar Yerleşimler İçmesuyu Proje Yapımı çalışmaları

RİZE (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun talimatıyla Rize Civar Yerleşimler İçmesuyu Proje yapımı kamulaştırma işlemlerine başlandığı bildirildi.

Orman ve Su İşler Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğinden yapılan yazılı açıklamada, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) tarafından inşa edilecek Rize Civar Yerleşimler İçmesuyu Projesi'nin kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi maksadıyla gerekli kamu yararı kararı için düzenlenen "olur"un, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından imzalandığı ifade edildi.

  Açıklamada, Rize Civar Yerleşimler İçmesuyu Projesi'nin inşaat sahasında kalan taşınmazların kamulaştırılacağı ve tesisin en kısa zamanda tamamlanarak hizmete açılacağı kaydedildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber