Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Aralık 2014 - 14:23 Yorum: 0

Rize Valisi Yazıcı'dan, Çayeli Ahmet Hamdi Nurzan İshakoğlu Anadolu Lisesine ziyaret

RİZE (AA) - Rize Valisi Ersin Yazıcı, Çayeli Ahmet Hamdi Nurzan İshakoğlu Anadolu Lisesini ziyaret etti.Yazıcı, burada idareci ve öğretmenlerin katılımı ile ilgili bir toplantı yaptı....

Rize Valisi Yazıcı'dan, Çayeli Ahmet Hamdi Nurzan İshakoğlu Anadolu Lisesine ziyaret

RİZE (AA) - Rize Valisi Ersin Yazıcı, Çayeli Ahmet Hamdi Nurzan İshakoğlu Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Yazıcı, burada idareci ve öğretmenlerin katılımı ile ilgili bir toplantı yaptı. Vali Yazıcı, daha sonra, İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş, Çayeli Kaymakamı İhsan Selim Baydaş, Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Şahin ile birlikte okullarda yürütülen "Kitap Okuma Saati" faaliyetleri kapsamında, öğrencilerle birlikte kitap okudu. 

Okuma alışkanlığının birçok etken aracılığıyla okul başarısını etkilediğini ifade eden Vali Yazıcı, "Gençlerimizi iyi yetiştirmemiz gerekiyor. Eğitimde başarılı olmak istiyorsak sürekliliği göz ardı edemeyiz. Eğitim uzun soluklu bir süreçtir. Bu yüzden biz Rize'nin eğitiminde bıkmadan, yılmadan, sabırla yolumuza devam edeceğiz. Bu projeyi tüm eğitim kurumlarında hizmet ve verimin artması için planlı bir çalışma ile sonuç odaklı çalışmaların etkin olması için uyguluyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber