Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 12 Kasım 2018 - 16:28 Yorum: 0

Rize’de 14-18 Kasım tarihleri arasında Karate Şampiyonası düzenlenecek

Karate Federasyonu'nun 2018 faaliyet programı çerçevesinde gerçekleştirilecek olan Ümit Genç ve U21 Karate Türkiye Şampiyonası ile Milli takım seçmeleri...

Rize’de 14-18 Kasım tarihleri arasında Karate Şampiyonası düzenlenecek

Karate Federasyonu'nun 2018 faaliyet programı çerçevesinde gerçekleştirilecek olan Ümit Genç ve U21 Karate Türkiye Şampiyonası ile Milli takım seçmeleri Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde 14-18 Kasım 2018 tarihleri arasında Rize'de yapılacak.

Konuyla ilgili yaptığı açıklamada Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik yaptığı açıklamada "Büyük bir organizasyona ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 81 ilimizden yaklaşık 1800 yakın sporcunun katılacağı Ümit Genç ve U21 Karate Türkiye Şampiyonası Milli takım seçme niteliği taşıyan şampiyonanın öncelikle ilimize ve karate camiasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum İnşallah Rize'mize yakışır bir ev sahipliği yapacağız. Bundan öncede çeşitli branşlar da bir çok Türkiye Şampiyonasına ev sahipliği yaptık ancak bu şampiyona şimdiye kadar ev sahipliği yaptığımız en fazla sporcu katılımı olan organizasyon olacak. Tüm Rizeliler'i 5 gün boyunca Yenişehir Spor Salonu'nda yapılacak bu güzel organizasyonu seyretmeye davet ediyorum. Ayrıca müsabakalara katılan tüm takım ve sporculara başarılar diliyorum" dedi.

14-18 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Ümit Genç ve U21 Karate Türkiye Şampiyonası açılış seremonisi 16 Kasım 2018 tarihinde saat 15.00'de Rize Yenişehir Spor Salonunda yapılacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber