Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...
Sağlık 27 Mayıs 2017 - 12:18 Yorum: 0

Rize’de 750 yatalak hastanın karyola ihtiyacı karşılandı

Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, evde sağlık hizmetleri uygulamaları kapsamında hastalara tıbbi hizmetin yanında ihtiyaç duyulan cihaz ve malzemelerin...

Rize’de 750 yatalak hastanın karyola ihtiyacı karşılandı

Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, evde sağlık hizmetleri uygulamaları kapsamında hastalara tıbbi hizmetin yanında ihtiyaç duyulan cihaz ve malzemelerin karşılanması konusunda da destek verdiklerini söyledi.

Sağlık hizmetinin yanında hastaların en çok ihtiyaç duyduğu malzemenin ayarlanabilir hasta karyolaları olduğunu belirten Tepe, "Bu karyolalar yatağa bağımlı hastaların yatak yaralarının önlenmesinden beslenme durumunda rahat ettirilmesine kadar birçok kolaylık sağlamaktadır. Şuana kadar 750 yatalak hastanın karyola ihtiyacı karşılanmıştır" dedi.

Tepe, taşınan hastanelerden kalan karyolalar ile hayırseverlerden alınan tüm karyolaların dağıtıldığını kaydederek, "Ancak hasta ve hasta yakınlarımızdan çok yoğun bir talep var. Halen 750 hasta karyolasını dağıtmamıza rağmen sırada bekleyen 50 hastamız daha var. Her geçen gün de bu sayıda artmaktadır. Onlar yaşamlarının geri kalan kısmını yatakta geçirecekler, bizden bekledikleri mucize değil yalnızca bedenlerinin rahat etmesini sağlayacak bir karyoladır. Bu uygulamamıza destek amacıyla ilimizde hayırsever vatandaşlarımızı ve özel kuruluşlarımızı destek olmaya davet ediyoruz. Verilen karyolalar hasta iyileşince veya vefat edince geri alınıp, sırada bekleyen yatalak hastalarımıza teslim edilmekte, böylece karyolaların çürüyene kadar hizmet vermesi sağlanmaktadır" diye konuştu.

Tepe, "Özellikle hayırsever iş adamlarımızdan böylesine rağbet gören bir alanda ihtiyacı karşılamak üzere ortalama maliyeti bin lira olan bu hasta karyolalarından müdürlüğümüze bağışlanmasını önemle istiyoruz. Bağışta bulunan hayırseverlerimiz eğer arzu ederlerse isimleri karyolalara yazılabilecektir. Ayrıca bugüne kadar bağışta bulunan hayırseverlerimize de tüm hastalarımız adına teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber