Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 19 Ağustos 2016 - 18:53 Yorum: 0

Rize’de “8. Yaz Sporları Şenliği”

Rize Belediyesi'nin düzenlediği "8. Yaz Sporları Şenliği" demokrasi yürüyüşü ile başladı.

Rize’de “8. Yaz Sporları Şenliği”

Rize Belediyesi'nin düzenlediği "8. Yaz Sporları Şenliği" demokrasi yürüyüşü ile başladı.

Rize Belediyesi 8. Yas Sporları Şenliği 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen törenle başladı. Törende konuşan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, asıl amaçlarının kültürünü yaşatıp gelerek kuşaklara aktarmak olduğunu belirterek, "Bunun yanında birlik ve beraberliğimizi bütünleştirmek ve daha yüksek noktalara taşımaktır" dedi.

Rize Valisi Erdoğan Bektaş ise, demokrasinin önemine değinerek, "Bugün buradaki bu güzelliği, bu mutluluğu ve huzuru neye borçlu olduğumuzu çok iyi biliyoruz. Neye rağmen bu günlere ulaştığımız farkındayız. Bizi bu günlere ulaştıran şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Yaralılarımıza şifa diliyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından 10 gün boyunca çeşitli sportif aktiviteler ve kültürel etkinliklerle gerçekleştirilecek olan Yas Sporları Şenliği kortej yürüyüşü yapıldı. Mehter Takımı öncülüğündeki yürüyüşte 100 metre uzunluğundaki Türk bayrağı açıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber