Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 17 Aralık 2014 - 16:23 Yorum: 0

Rize'de aday memurlara yönelik eğitim verildi

RİZE (AA) - Rize'de, Sağlık Bakanlığına bağlı kurum ve kuruluşlarda görev yapan aday memurların temel eğitimleri tamamlandı.Rize Devlet Hastanesi Eğitim Salonunda gerçekleşen temel ve...

Rize'de aday memurlara yönelik eğitim verildi

RİZE (AA) - Rize'de, Sağlık Bakanlığına bağlı kurum ve kuruluşlarda görev yapan aday memurların temel eğitimleri tamamlandı.

Rize Devlet Hastanesi Eğitim Salonunda gerçekleşen temel ve hazırlayıcı eğitimleri, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Serhat Talaş, Araştırma Bilgi Sistemleri Sağlık Geliştirme ve Halk Sağlığı Şubesi Müdürü Mustafa Çelik ve sorumlu personel verdi.

Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Rize İli Kamu Hastaneler Birliğinde görev yapan 170 yeni başlayan sağlık çalışanına, devlet memurlarının ortak vasıflarıyla ilgili bilinmesi gereken bilgiler verilirken, hazırlayıcı eğitim kapsamında ise aday memurların işgal ettikleri kadro ve görevleri dikkate alınarak bu görevlerin yürütülmesi için gerekli bilgi ve becerilerin kazandırılması ve görevlerine intibakının sağlanması hedeflendi.

Adaylık süresi içinde temel, hazırlayıcı eğitim ve staj devrelerinin her birinde başarılı olan ve bu süre içinde olumlu sicil alarak adaylığı kaldırılanlar, asli memurluğa atanmaya hak kazandı. Söz konusu eğitime katılan aday memurlara yönelik 14 Ocak 2014 tarihinde temel ve hazırlayıcı eğitim sınavı yapılacağı belirtildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber