Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 02 Ekim 2014 - 10:58 Yorum: 0

Rize'de anestezi toplantısı yapıldı

RİZE (AA) - Rize'de Bölgesel Anestezi Toplantısı yapıldı.Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı ile Göğüs Kalp Damar Anestezi...

Rize'de anestezi toplantısı yapıldı

RİZE (AA) - Rize'de Bölgesel Anestezi Toplantısı yapıldı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı ile Göğüs Kalp Damar Anestezi ve Yoğun Bakım Derneği tarafından ortaklaşa RTEÜ Sosyal Tesisinde düzenlenen toplantıya, Karadeniz Bölgesi’ndeki üniversite hastanelerinde göğüs cerrahisi ve kalp damar cerrahisi anestezisi alanında çalışan öğretim üyelerinden oluşan 50 kişilik bir heyet katıldı.

Toplantıda, göğüs cerrahisi (akciğer ameliyatları, kanser cerrahileri, göğüs kafesi cerrahileri ve kalp-damar cerrahisinde by-pass cerrahisi, büyük damar cerrahileri, kalp kapak ameliyatları) anestezi uygulamalarındaki en son bilimsel veriler ve yaklaşımlar ele alındı.

Türkiye’nin farklı hastanelerinde bu alanda uğraş veren öğretim üyeleriyle karşılıklı tartışma ve tecrübe paylaşımı sağlanan toplantıda, Rize, Trabzon, Samsun, Ordu, Giresun, Tokat ve Kars illerinde bulunan üniversitelerdeki hastaneler ile İstanbul, Ankara, Bursa, Malatya, Adana ve Sakarya illerindeki üniversite hastanelerinde görev yapan öğretim üyeleri yer aldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber