Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mart 2015 - 15:33 Yorum: 0

Rize'de Eğitime Nitelik Kazandırma Projesi faaliyetleri

Rize Valisi Ersin Yazıcı, Eğitime Nitelik Kazandırma Projesi kapsamında öğrencilerle kitap okudu

Rize'de Eğitime Nitelik Kazandırma Projesi faaliyetleri

RİZE (AA) - Rize Valisi Ersin Yazıcı, Eğitime Nitelik Kazandırma Projesi kapsamında öğrencilerle kitap okudu.

Yazıcı, okullarda "Kitap Okuma Saati" faaliyetleri kapsamında, Vali Yardımcısı Mehmet Özer ve İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş ile birlikte Fener Lisesi'ni ziyaret ederek öğrencilerle kitap okudu.

Daha sonra öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Yazıcı, düzenli olarak okulları ziyaret ettiğini ve öğrencilerin kitap okuma saatine aktif olarak katıldığını söyledi.

Yazıcı, Rize'de eğitimle ilgili seferberlik başlattıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Eğitim zor bir konu. Ben de bu konuyu seçtim. Altında kalabilirim ama vazgeçmeyeceğim, Rize, eğitimde daha yukarılarda olmalı. Aydın, Burdur, Isparta, Kırşehir gibi illerden bizim bir farkımız yok. Rize'de eğitim alanındaki başarı çıtasının daha yukarılara çıkarılması adına önemli projeleri hayata geçiriyoruz. Eğer bir şeyi yapmayı gerçekten çok istiyorsanız başarmak için elinizden gelen her şeyi yaparsınız. Normalden fazla çalışır, ekstra saatleri sorun etmez ve yapmanız gerekenleri ertelemezsiniz. Başarı, ancak onu istediğiniz takdirde gelecektir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber