Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 24 Mart 2017 - 16:38 Yorum: 0

Rize’de Hizb-ut Tahirir Operasyonu

Rize Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından Rize'de Hizb-ut Tahrir Silahlı Terör Örgütü'nün eylem ve faaliyetlerinin...

Rize’de Hizb-ut Tahirir Operasyonu

Rize Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından Rize'de Hizb-ut Tahrir Silahlı Terör Örgütü'nün eylem ve faaliyetlerinin deşifresine yönelik yapmış olduğu çalışmalar sonucunda bir kişi tutuklandı.

Ekipler, Rize nüfusuna kayıtlı S.İ.P isimli şahsın Suriye'ye yasadışı yollardan gittiği ve bu ülkede silah eğitimi aldığını tespit etti. Yapılan operasyon sonucu şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şahıs alınana ifadesinin ardından sevk edildiği adli makamlarca Silahlı Terör Örgütüne üye olmak suçundan tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber