Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 18 Kasım 2014 - 13:23 Yorum: 0

Rize'de temel modül eğitim kursu düzenlendi

RİZE (AA) - Rize'de,112 acil sağlık hizmetleri istasyonlarında görev yapan sağlık personeline yönelik temel modül eğitim kursu düzenlendi.Rize Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu'nda düzenlenen...

Rize'de temel modül eğitim kursu düzenlendi

RİZE (AA) - Rize'de,112 acil sağlık hizmetleri istasyonlarında görev yapan sağlık personeline yönelik temel modül eğitim kursu düzenlendi.

Rize Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu'nda düzenlenen ve beş gün süren eğitime, 112 acil sağlık hizmetleri istasyonlarında çalışan 28 sağlık personeli katıldı.

Sağlık Müdürü Mustafa Tepe, yaptığı açıklamada, hekim dışı sağlık personeline yönelik tedavi ve müdahale yöntemlerine ait bilgi ve becerilerinin geliştirilmesini sağlamak amacıyla eğitim düzenlendiğini belirtti.

Tepe, eğitimde olay yeri güvenliği, kanamalar, şok ve sıvı tedavisi, ağrılı hastaya yaklaşım, enfeksiyonlar, göğüs ağrılı hastaya yaklaşım, yeni doğana yaklaşım, hava yolu ve oksijen tedavisi gibi 24 konuda eğitim verildiğini kaydetti.

Beş gün süren eğitimin sonunda başarılı olanlara sertifikaları verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber