Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
18:07 İran: "İsrail, tehditlerine devam ederse nükleer programda değişikliğe gide...18:07 Vali Aslan “Milletimizin iradesi ile yetki aldınız”18:07 Vali Taşolar: “Çankırı’da hiç bir sokak kabadayısının gezmesine müsaade etm...18:05 Yayanın tırın altında kaldığı kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı18:00 Keşan’da trafik denetimlerinde 144 bin 31 TL idari para cezası kesildi17:59 Heimlich manevrası yaparak öğrenciyi kurtaran öğretmen: "İkimiz de rahat ne...17:57 Konya’da iki araç çarpıştı: 1 yaralı17:56 Direksiyon hakimiyetini kaybedip direğe çarptı: 1 ölü, 2 yaralı17:56 Başkan Şerifoğulları Elazığspor’un antrenmanına çıktı17:52 Boğazına cisim kaçan öğrenci Heimlich manevrası ile kurtarıldı17:51 Van İnşaat Yapı Dekorasyon ve Emlak Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı17:51 Antalya’da banka çalışanının zimmetine 205 milyon TL geçirme olayına 8 tutu...17:50 Pamuk Geçidi şehidi 4 astsubay anıldı17:49 Samsun’da fırtına hayatı olumsuz etkiledi17:42 Başkan Büyükkılıç’tan çiftçiye 18 milyon TL’lik 300 ton nohut tohumu desteğ...17:41 Türkiye Maden Suyu Üreticileri Derneği’nden (MASUDER) maden suyu açıklaması17:39 2 çocuğun öldüğü ATV kazasında alkol iddiası17:37 ASO’da TOBB Şikago Ticaret Merkezi Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirild...17:36 Vali Çiçek’den Develi’ye ziyaret17:35 Eskişehir’de yaban hayvanlarına havadan kuduz aşılaması yapıldı
Türkiye 25 Nisan 2018 - 15:28 Yorum: 0

Rize’de Vefa Yürüyüşü gerçekleştirildi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak Çanakkale Savaşları'nda kahramanlıklarıyla destanlaşan 57. Piyade Alayı Şehitleri için...

Rize’de Vefa Yürüyüşü gerçekleştirildi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak Çanakkale Savaşları'nda kahramanlıklarıyla destanlaşan 57. Piyade Alayı Şehitleri için Rize'de de anma yürüyüşü gerçekleştirildi.

Rize'de gerçekleştirilen yürüyüş programı sabah saat 04.20'de Sahil Camii'nde Sabah Namazı'nın kılınması ile başladı. Namaza müteakip Rize İl Müftülüğü tarafından Çanakkale konulu vaazda bulunuldu, vaazın ardından katılımcılara Rize Gençlik Merkezi tarafından "Yarma Çorbası " ikramı yapıldı.

Program doğrultusunda 10.00'da Sahil Camii önünden protokol ve yüzlerce gencin katılımı ile başlayan "Vefa Yürüyüşü" Tuzcuoğlu Memişağa Parkı'nda gerçekleştirilen Kuran-ı Kerim tilaveti ve dua ile sona erdi. Programın öğlenden sonraki bölümünde Rize Gençlik Merkezi üyesi gençler İslampaşa Portakallık Cami yanında bulunan şehitliği ziyaret ederek Kuran-ı Kerim tilaveti ve dua ile şehitleri yad ettiler.

57. Alay Vefa Yürüyüşü programına Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Belediye Başkan Yardımcısı Sultan Yılmaz, Rize İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hakan Dedebağı, İl Müftüsü İsmail Yalçın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Rize Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Kemal Aksu, okul idarecileri, STK temsilcileri ve yüzlerce genç katıldı.

Rize’de Vefa Yürüyüşü gerçekleştirildi

Rize’de Vefa Yürüyüşü gerçekleştirildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber