Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 23 Ağustos 2017 - 16:33 Yorum: 0

Rizeli Özcü ailesinin dramı

Rize'de bir apartmanın beşinci katındaki balkonundan düşen 2 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Rizeli Özcü ailesinin dramı

Rize'de bir apartmanın beşinci katındaki balkonundan düşen 2 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Ailenin bir çocuklarının da yaklaşık 2 yıl önce balkondan düşerek öldüğü öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Müftü Mahallesi'nde yaşayan Fatma ve Dilaver Özcü çiftinin kızı Hayrunnisa Özcü (2), dün gece 5'inci kattaki evlerinin balkonundan düştü. Yakınları ve vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 acil sağlık ekiplerince Rize Devlet Hastanesine kaldırılan küçük çocuk, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Fatma ve Dilaver Özcü çiftinin 2,5 yaşındaki oğulları Recep Ali'nin de yaklaşık 2 yıl önce, Çaykent beldesine bağlı Kokulukaya köyünde ikamet ettikleri evin ikinci katındaki balkonundan düşerek öldüğü, ailenin bu olayın ardından Müftü Mahallesi'ne taşındıkları öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber