Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 24 Nisan 2017 - 13:03 Yorum: 0

Rizespor maçı biletleri satışa çıkıyor

Galatasaray deplasmanında 1-0 kazanarak Şampiyonlar Ligi iddiasını sürdüren Fenerbahçe'de Rizespor maçının biletleri yarın satışa çıkıyor.

Rizespor maçı biletleri satışa çıkıyor

Galatasaray deplasmanında 1-0 kazanarak Şampiyonlar Ligi iddiasını sürdüren Fenerbahçe'de Rizespor maçının biletleri yarın satışa çıkıyor. En ucuz bilet 50 TL, en pahalı bilet ise 300 TL olarak satışa sunulacak.

Karabükspor, Akhisar Belediyespor ve Galatasaray karşısında galibiyete uzanarak 3 maçlık seri yakalayan Fenerbahçe, hafta sonunda oynanacak olan Rizespor maçının biletlerini satışa çıkarıyor. 30 Nisan Pazar günü saat 16.00'da oynanacak olan karşılaşmanın ilk biletleri yarın Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Üyeleri, Kongre Üyeleri ve Temsilci Üyeleri için satışa çıkacak. Çarşamba günü yapılacak olan satışta Fenerbahçe Kart sahipleri ve Fenercell aboneleri biletlerini alabilecek. Rizespor karşılaşması biletlerinin genel satışı ise perşembe günü yapılacak.

Fenerbahçe-Rizespor maçının bilet fiyatları şu şekilde:

Misafir Tribün: 65 TL

Okul Açık: 50 TL

Migros Tribünü: 50 TL

Borajet Tribünü-Maraton Üst H-I Blok: 100 TL

Fenerium Alt A-B-H-I Blok: 190 TL

Fenerium Alt C-G Blok: 220 TL

Fenerium Alt D-F Blok: 240 TL

Fenerium Alt E Blok: 250 TL

1907 Tribünü A-B-C-D-E-K-L-M-N Blok: 300 TL

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber