Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 20 Ocak 2022 - 21:18 Yorum: 0

Rizespor’dan Antalyaspor’a mahkemelik olduğu şarkıyla gönderme!

Süper Lig'in 22. Haftasında sahasında Antalyaspor'u 2-1 mağlup eden Çaykur Rizespor, maçın ardından paylaştığı galibiyet fotoğrafıyla Antalyaspor'un...

Rizespor’dan Antalyaspor’a mahkemelik olduğu şarkıyla gönderme!

Süper Lig'in 22. Haftasında sahasında Antalyaspor'u 2-1 mağlup eden Çaykur Rizespor, maçın ardından paylaştığı galibiyet fotoğrafıyla Antalyaspor'un izinsiz kullandığı gerekçesiyle mahkemelik olduğu "Sana da güle güle" şarkısına atıfta bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Çaykur Rizespor sahasında Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından ise galibiyet pozu verilerek sosyal medya hesabından paylaşıldı. Ancak fotoğraf Antalyaspor'un ligin 3. haftasında Çaykur Rizespor'u mağlup ettikleri maçın ardından statta çaldığı için mahkemelik oldukları "Recebim" olarak bilinen şarkıcı Recep Yağcı'nın "Sana da güle güle" şarkısına atıfta bulunarak paylaşıldı. Sosyal medyadan paylaşılan galibiyet pozunda "Müziklerim/Karadeniz/Recebim/Sana da Güle Güle" ifadeleriyle paylaşıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber