Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 16 Ekim 2018 - 18:03 Yorum: 0

Roman kadınlar için Kur’an kursu açıldı

İzmir'in Konak ilçesinde, ağırlıklı olarak Roman vatandaşların yaşadığı bölgede bulunan Şehit Bülent Aydın İmam Hatip Ortaokulu ek binasında kadınlara...

Roman kadınlar için Kur’an kursu açıldı

İzmir'in Konak ilçesinde, ağırlıklı olarak Roman vatandaşların yaşadığı bölgede bulunan Şehit Bülent Aydın İmam Hatip Ortaokulu ek binasında kadınlara Kur'an kursu açıldı.

Konak Halk Eğitim Merkezi, ağırlıklı olarak Roman vatandaşların yaşadığı bölgede bulunan Şehit Bülent Aydın İmam Hatip Ortaokulu'nda kadınlara yönelik Kur'an kursunu açtı. Kursa çok sayıda kadın yoğun ilgi gösterirken, Kur'ana Hizmet Derneği tarafından kursiyerlere Kur'ana başlangıçta yardımcı olacak kitap hediye edildi.

Programa, AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, Konak Halk Eğitim Müdürü Yasin Öztürk ve yardımcısı Mete Sezgin katıldı.

Roman kadınlar için Kur’an kursu açıldı

Roman kadınlar için Kur’an kursu açıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber