Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 14 Mart 2015 - 14:18 Yorum: 0

Romanlara yapılan konutlar hak sahiplerine teslim edildi

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ilçede yaşayan Romanlar için yaptırılan 12 prefabrik konut, düzenlenen törenle hak sahiplerine...

Romanlara yapılan konutlar hak sahiplerine teslim edildi

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ilçede yaşayan Romanlar için yaptırılan 12 prefabrik konut, düzenlenen törenle hak sahiplerine dağıtıldı.

Sosyal konutların teslimi için gerçekleştirilen törene, Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Muhittin Güney, belediye meclis üyeleri, mülki ve idari amirler ile vatandaşlar katıldı.

Yıldız, törende yaptığı konuşmada, evlerin, SYDV tarafından hazırlanan bir proje ile yaptırıldığını, Kızılcahamam Belediyesinin ise yer tahsisi yaptığını söyledi.

Yıldız, "60-70 yıldan bu yana kötü şartlar altında barakalarda yaşam mücadelesi veren Roman kardeşlerimize böyle modern bir yuva teslim etmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. 60 metrekare büyüklüğünde toplam 12 sosyal konut yaptırdık, bu konutlarda huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmenizi temenni ediyorum" dedi.

İlçe Müftüsü Sinan Kazancı tarafından yapılan duanın ardından konutlar, hak sahiplerine teslim edildi. Törende ayrıca, konutların çevresine fidan dikimi de yapıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber