Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2016 - 11:03 Yorum: 0

Romeo ve Juliet balesi büyüledi

Özel ENTO Kulak Burun Boğaz Cerrahi Tıp Merkezi tarafından geleneksel hale gelen ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen ENTO Kültür Sanat Günleri programında...

Romeo ve Juliet balesi büyüledi

Özel ENTO Kulak Burun Boğaz Cerrahi Tıp Merkezi tarafından geleneksel hale gelen ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen ENTO Kültür Sanat Günleri programında yer alan Romeo ile Juliet balesi seyirciyle buluştu.

Özel ENTO Kulak Burun Boğaz Cerrahi Tıp Merkezi, kültür ve sanat günleri kapsamında bir program düzenledi. Program kapsamında Romeo ile Juliet Balesi seyirciyle buluştu. İzmir Devlet ve Opera Balesi Elhamra sahnesinde sergilenen oyun sonrasında düzenlenen kokteyl, İzmirli sanatseverleri ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Özel ENTO KBB Cerrahi Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Denizhan Özkaya, sanata her zaman destek verdiklerini belirterek, "ENTO KBB olarak eğitime, spora, sanata ve sanatçıya destek vermek bizim temel prensiplerimiz arasında. Artık geleneksel hale getirdiğimiz ENTO Kültür Sanat Günleri ile İzmirli sanatseverlerle bir arada olmak, bu güzel atmosferi yaşamak çok güzel. İzmir halkının kendine yakışan, modern ve sanata sahip çıkan kimliğini koruması ve geliştirmesi için her birey ve kurum üzerine düşeni yapmalıdır" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber