Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 01 Ekim 2016 - 16:03 Yorum: 0

Rotary E-Kulüp’ten çevrimiçi panel

Rotary 2440 E-Kulüp, internet üzerinden Cumhuriyet ve Barış konulu panel düzenliyor.

Rotary E-Kulüp’ten çevrimiçi panel

Rotary 2440 E-Kulüp, internet üzerinden Cumhuriyet ve Barış konulu panel düzenliyor. Paneli, internet erişimi olan herkes bilgisayar ya da akıllı telefonundan zoom.us programı aracılığı ile izleyebilecek.

Rotary 2440 E-Kulübü dönem başkanı Serdar Ergene, düzenleyecekleri çevrimiçi konferansın 4 Ekim Salı gecesi saat 22.00'de başlayacağını ve 45 dakika süreceğini söyledi. Ergene, "Panelde Uludağ Üniversitesi'nde yıllarca görev yapan Düzce Üniversitesi öğretim üyelerinden tarih profesörü Yusuf Oğuzoğlu, Atatürk'ün Barışçı Kişiliği, Düzce Üniversitesi'nden Yardımcı Doç. Dr. İsmail Yaşayanlar, Atatürk ve Yurtta Barış konusunda konuşma yapacak. İstanbul Teknik Üniversitesi'nden Doç. Dr. Burcu Kurt ise Atatürk'ün dünya barışına sağladığı katkıyı anlatacak" dedi.

Serdar Ergene, çevrimiçi paneli internet erişimi olan herkesin izleyebileceğini belirtti. Bilgisayar ve akıllı telefonlara webinar programının kurulması gerektiğini hatırlatan Ergene, https://zoom.us/j/408475891 linkinin tıklanarak programın kolayca kurulabileceğini ifade etti.

Rotary 2440. Bölge Federasyon Başkanı İsmail Rodoplu, federasyon olarak Cumhuriyetin kuruluş yıldönümü nedeniyle ekim ayında çeşitli faaliyetler düzenleyeceklerini, bunlardan birinin de E Külüp'ün çevrimiçi konferansı olduğunu söyledi. Herkesi konferansı izlemeye davet eden Rodoplu, "Birbirinden değerli akademisyenlerimiz, Atatürk'ün barışçıl kimliğinin iyi bilinmesi, onun ne kadar büyük bir lider olduğunun anlaşılmasına katkıda bulunacaktır. Üyelerimizin paneli hem kendilerinin izlemesini, hem de çevresindeki arkadaşlarına, dostlarına paneli izlemeleri için çağrıda bulunmalarını istiyorum" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber