Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
19:00 Çorum Belediyesi, 1571 çocuğa bayramlık kıyafet dağıttı18:59 Burdur’da kontrolden çıkan ticari araç takla attı: 1 kişi yaralandı18:58 Geri dönüşüm tesisinde yangın: Dumanlar iki ilçeden de görüldü18:52 Aracı kurşunlanan Bozdoğan, saldırıyı kınamak için düzenlenen yürüyüşe katı...18:51 Belçika Dışişleri Bakanı Lahbib: "Batı Şeria’da yerleşimciler tarafından uy...18:42 Hazırlık maçı: Sivasspor: 3 - Sivas Dört Eylül Futbol: 018:40 BM Viyana Ofisi’nde "Uluslararası Sıfır Atık Günü" programı18:40 Akkuyu NGS’de gerginlik: İşçiler, firma yetkililerinin araçlarını taşladı18:36 Adalet Bakanı Tunç: "Maalesef dünya böyle, adaletsiz bir dünya”18:25 Okan Buruk: "Sadece futbola odaklandık"18:24 İranlıların nevruz tatili beklentileri karşılamadı18:21 İsrail, Şifa Hastanesi baskınında 200 sivili öldürdü18:20 CHP Genel Başkanı Özel Ortaca’da konuştu: "Limon üreticisini bu hale düşüre...18:19 MHP Genel Başkan Yardımcısı Aydın’dan CHP, DEM ve YRP değerlendirmesi18:16 Plastikteki zararlı maddelere karşı yeni önlemler araştırılacak18:12 Konya’da otomobil kaldırıma çarptı: 5 yaralı18:11 Bakan Yumaklı: "Bu memleketi çocuklarımız için dünyada bir numara yapmak üz...18:10 Adramut Doğa Gezginleri, Everest yolcusu18:08 Solingen’de Türklerin yaşadığı bina kundaklandı: 2’si çocuk 4 ölü, 9 yaralı18:04 "30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü" Kenya’nın başkenti Nairobi’de kutlan...
Sami Er
Yerel 12 Ekim 2016 - 14:14 Yorum: 0

Rotary Vakfı büyük bağışçılarını açıkladı

Yunanistan'ın Selanik kentinde geçen hafta düzenlenen Uluslararası Rotary Zon 20B Enstitüsü'nde, Rotary Vakfı'nın büyük bağışçıları açıklandı.

Rotary Vakfı büyük bağışçılarını açıkladı

Yunanistan'ın Selanik kentinde geçen hafta düzenlenen Uluslararası Rotary Zon 20B Enstitüsü'nde, Rotary Vakfı'nın büyük bağışçıları açıklandı. Büyük bağışçılar için düzenlenen törende, Rotary Vakfı Mütevelli Heyeti Başkan Temsilcisi Bryn Styles ile Uluslararası Rotary (U.R) Başkanı John Germ, Güneş Ertaş'e vakfa yaptığı bağış nedeniyle teşekkür etti.

Uluslararası Rotary Zon 20B Halkla İlişkiler Koordinatörü ve 2440. Bölge Geçmiş Dönem Federasyon Başkanlarından Güneş Ertaş'a Rotary Vakfı Majör Donörü (Büyük Bağışçı) rozeti verildi. Federasyon'un Rotary Vakfı Başkanı ve Geçmiş Dönem Başkanı Dr. Reha Akın da Zon 20B içerisinde Rotary'ye en çok kadın üye kazandırdığı için Zon Özel Üyelik Ödülü aldı.

U.R Başkanı John Germ, Rotary Vakfı'nın dünyada Çocuk Felcini yok etmek için çalışarak yüzde 99,9 oranında başarılı olduğunu söyledi. Rotary'nin 6 temel ilkesine uygun çok sayıda çalışmanın da yine Vakfa yapılan bağışlarla gerçekleştirdiğini vurgu yapan U.R Başkanı Germ, "Vakfımız Rotary'ye gönül veren ve bize inanan bağışçılarımız sayesinde dünya üzerinde iyi işler yapmayı sürdürüyor. Tüm bağışçılarımıza minnettarım" dedi. Rotary Vakfı Mütevelli Heyeti Başkan Temsilcisi Bryn Styles de Güneş Ertaş'ın Büyük Bağışçı olarak Vakfa yaptığı katkıya minnettar olduklarını belirterek, yapılan bağışların hizmete dönüşeceğini vurguladı ve rozetini taktı. Güneş Ertaş da Rotary'nin iyi işler yapmaya devam etmesi için bir Rotaryen olarak olanakları ölçüsünde gerek çalışarak, gerek maddi katkılar ile hizmet etmeye devam edeceğini söyledi.

En çok kadın üyeyi kazandırdı

Zon 20B toplantısında Rotary 2440. Bölge Federasyonu Vakıf Komitesi Başkanı ve geçmiş dönem Federasyon Başkanı Dr. Reha Akın'a da Zon Özel Üyelik Ödülü verildi. Dr. Akın Federasyon Başkanı olarak görev yaptığı 2015/2016 döneminde en çok kadın üyeyi Rotary'ye kazandırdığı için ödülü aldı. Ödülünü Uluslararası Rotary Başkanı John Germ'den alan Dr. Reha Akın törende yaptığı konuşmada Rotary'nin kendinden önce hizmeti ilke edinen gönüllü üyelerden oluştuğunu ve 1,2 milyonu aşan üye sayısı ile Dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşu odluğunu belirterek, "Federasyon Başkanı olarak görev yaptığım dönemde, iş hayatında başarılı kadınların ayrımcılık yapılmadan, liderlik ve hizmet aşkı özelliklerine dikkat ederek üye olarak kazanılmalarına büyük önem verdim" dedi.

Rotary 2440.Bölge Federasyonu Dönem Başkanı İsmail Rodoplu ise Zone 20B toplantısına Kuzey Afrika, Balkanlar, Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetleri kapsayan 20 dolayındaki ülkeden 350 civarında Rotaryen'in katıldığını söyledi. Rodoplu, toplantıda Türk Rotaryenlerin çalışmalarının büyük dikkat çektiğini ve geçmişte Federasyonda Başkanlık görevi yapan Güneş Ertaş ile Dr. Reha Akın'ın kendilerini gururlandırarak çalışma azimlerini arttırdığını söyledi.

Rotary Vakfı büyük bağışçılarını açıkladı

Rotary Vakfı büyük bağışçılarını açıkladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber