Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 01 Nisan 2015 - 14:33 Yorum: 0

Royal Halı Gaziantep'te keyifler yerinde

Çıktığı son 7 maçta 6 galibiyet elde eden Gaziantep ekibi, play-off hedefine emin adımlarla ilerliyor

Royal Halı Gaziantep'te keyifler yerinde

GAZİANTEP (AA) - Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Royal Halı Gaziantep, çıktığı son 7 maçtan 6 galibiyet alarak taraftarını sevindirdi. 

AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, ligin ilk yarısında yaşadığı puan kayıpları nedeniyle play-off hedefinden uzaklaşan "potanın ağaları", ikinci yarıda aldığı galibiyetlerle yeniden umutlandı. 

Son olarak kendi evinde Galatasaray Liv Hospital'i yenerek 36 puana ulaşan mor-sarılı ekip, zirveyi 9. sırada takip etmeye başladı.

Fenerbahçe Ülker'e sahasında 59-71 yenildikten sonra kendi kimliğini bulmaya başlayan Royal Halı Gaziantep, devam eden haftalarda Beşiktaş İntegral Forex, Türk Telekom'u yendi. Daha sonra Darüşşafaka Doğuş'a son saniye basketiyle boyun eğen Gaziantep ekibi, 4 haftadır da mağlubiyet görmedi. 

4 hafta önce Trabzon Medical Park, TOFAŞ, Pınar Karşıyaka ve son olarak Galatasaray Liv Hospital'i yenen Royal Halı Gaziantep, yakaladığı galibiyet serisini daha uzun haftalara yayıp, play-off hedefini gerçekleştirmek istiyor. 

Royal Halı Gaziantep, son 7 maçta 542 sayı bulurken, 423 sayıya ise engel olamadı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber