Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Mayıs 2016 - 19:23 Yorum: 0

Rteü Engelleri Kaldırdı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi 10. Yıl Bahar Şenliği ve Engelliler Haftası münasebetiyle RTEÜ Dağcılık Topluluğu ile Sosyal Hizmet Topluluğu tarafından...

Rteü Engelleri Kaldırdı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi 10. Yıl Bahar Şenliği ve Engelliler Haftası münasebetiyle RTEÜ Dağcılık Topluluğu ile Sosyal Hizmet Topluluğu tarafından "Tar Şelalesi, Doğa Gezisi" etkinliği düzenlendi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Elemanı Uzm. Dr. Serdar Dizman öncülüğünde gerçekleştirilen etkinliğe üniversiteden 4, Rize Valiliği Gönül Elçilileri biriminden 4 ve Ömer Halaç İlköğretim Okulu'ndan 5 olmak üzere toplamda 13 engelli öğrenci ile refakatçiler ve topluluk üyeleri katıldı.

Üniversitenin önünden hareket eden kafilenin ilk durağı tabi güzelliklerle çevrili olan Rize'nin Çamlıhemşin ilçesindeki Tar Şelalesi oldu. Katılımcılar, iki kilometrelik yürüyüş parkurunda hem doğanın keyfini doya doya çıkardılar hem de sergiledikleri örnek davranışlarla "asıl engel bedende değil, zihindedir" mesajını verdiler.

Bir sonraki adres ise Ayder Yaylası olurken, buradaki yemek organizasyonunun ardından doğaseverler yeşilin her tonunu içerisinde barındıran bölgede fotoğraf çektiler.

Rteü Engelleri Kaldırdı

Rteü Engelleri Kaldırdı

Rteü Engelleri Kaldırdı

Rteü Engelleri Kaldırdı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber