Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 23 Eylül 2021 - 22:53 Yorum: 0

Rus istihbaratına ait helikopter Kamçatka Yarımadası’nda düştü

Rusya Federal Güvenlik Servisi'ne (FSB) ait içinde en az 3 kişinin bulunduğu Ka-27 tipi helikopterle Kamçatka Yarımadası'nda eğitim uçuşu yaptığı sırada...

Rus istihbaratına ait helikopter Kamçatka Yarımadası’nda düştü

Rusya Federal Güvenlik Servisi'ne (FSB) ait içinde en az 3 kişinin bulunduğu Ka-27 tipi helikopterle Kamçatka Yarımadası'nda eğitim uçuşu yaptığı sırada düştüğü bildirildi.

Rusya'ya bağlı Kamçatka Yarımadası'nda bulunan Ostraya Dağı üzerinde uçuş yapan Rusya Federal Güvenlik Servisi'ne (FSB) ait Ka-27 tipi helikopterle irtibatın kesildiği bildirildi. Helikopterde en az 3 kişinin bulunduğunu ifade edilirken, FSB kaynakları helikopterin düştüğünü açıkladı.

Helikopter enkazının bulunması için günün ilk ışıkları çalışma başlatılacağı duyurulurken, helikopterin bulunması için Rusya Acil Durumlar Bakanlığı'na ait hava araçları ve kara personelinin görevlendirildiği öğrenildi.

1970'li yıllarda Sovyetler Birliği tarafından geliştirilen Ka-27 tipi helikopterler deniz unsurlarının tespiti için kullanılıyordu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber