Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 10 Ağustos 2022 - 12:24 Yorum: 0

Rus yolcu, kanser ilaçlarını Almanya’ya kaçırmak isterken yakalandı

Sağlık Bakanlığı tarafından yurt dışına çıkarılması yasaklanan kanser ilaçlarını Almanya'ya kaçırmak isteyen Rus vatandaşı polis memurlarının...

Rus yolcu, kanser ilaçlarını Almanya’ya kaçırmak isterken yakalandı

Sağlık Bakanlığı tarafından yurt dışına çıkarılması yasaklanan kanser ilaçlarını Almanya'ya kaçırmak isteyen Rus vatandaşı polis memurlarının dikkati sayesinde yakalandı. Yapılan aramada Rus vatandaşı M.A.'nın çantasında Belçika, Hollanda, Danimarka ve Almanya gibi ülkeler için düzenlenmiş sahte oturum kağıtları ele geçirildi.

Önceki gün Almanya'ya gitmek için İstanbul Havalimanı'na gelen Rus uyruklu M.A., terminale girmek için güvenlik noktasına geldi. Terminale girmek için x-ray cihazından geçerken güvenlik görevlileri M.A.'nın çantasında çok sayıda ilaç olduğunu tespit etti. Bunun üzerine güvenlik görevlileri durumu İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Polis tarafından yolcunun detaylı valiz aramasında Sağlık Bakanlığı tarafından yurt dışına çıkışı yasaklanmış bin 350 film kaplı kanser ve Antidepresan ilacı, Belçika, Hollanda, Danimarka ve Almanya gibi ülkeler için düzenlenen 15 adet sahte oturum kartı ve 4 adet laptop bulundu. Gözaltına alınan şahıs daha sonra sınır dışı edilmek üzere göç idaresine teslim edildiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber