Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Ocak 2021 - 09:53 Yorum: 0

Ruslar zıplayarak stres attı

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir grup Rus turist, kilo vermek isteyenlerin yeni trendi "Kangoo Jumps" ayakkabılarla müzik eşliğinde spor yapıp günün stresini...

Ruslar zıplayarak stres attı

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir grup Rus turist, kilo vermek isteyenlerin yeni trendi "Kangoo Jumps" ayakkabılarla müzik eşliğinde spor yapıp günün stresini attı.

NASA tarafından geliştirilen "Kangoo Jumps" ayakkabıları, son yıllarda kilo vermek isteyenler için yeni bir spor alanı oldu. Alanya'nın Damlataş Park'ında bir araya gelen bir grup Rus kadın "Kangoo Jumps" ayakkabılarıyla kalori yakmak için spor yaptı. Müzik eşliğinde eğlenceli dakikalar yaşayan turistler, günün stresini zıplayarak attı.

"Amacımız bu sporu daha yaygın hale getirmek"

Etkinlik hakkında konuşan Marry Tellioğlu, yeni trend haline gelen Kangoo Jumps sporu yaptıkları söyledi. Tellioğlu, " Amacımız bu sporu daha yaygın hale getirmek. Arkadaşımız kurmuş olduğu bir şirket tarafından yabancı turistlerle bir araya gelip bu tür organizasyonlar yapıyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber