Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 18 Ekim 2017 - 18:33 Yorum: 0

Rüşvet kabul etmeyen polisler ödüllendirildi

Denizli'nin Kale ilçesinde yol denetim yaparken kamyon sürücüsü tarafından yapılan "rüşvet" teklifini kabul etmeyen ve sürücüyü karakola götürerek...

Rüşvet kabul etmeyen polisler ödüllendirildi

Denizli'nin Kale ilçesinde yol denetim yaparken kamyon sürücüsü tarafından yapılan "rüşvet" teklifini kabul etmeyen ve sürücüyü karakola götürerek "Görevli Memura Rüşvet Teklif Etmekten" işlem yapan iki polis memuru, Emniyet Müdürü Mevlüt Demir tarafından ödüllendirildi.

Denizli'nin Kale ilçesi, Muğla Çevreyolu üzerindeki Bölge Trafik İstasyon Amirliği önünde kamyon ve kamyonet araçları üzerinde yapılan denetimler sırasında durdurulan ve kamyonda takılı olan takografın arızası olduğu tespit edildi. Bunun üzerine uygulama yapan iki polis memuru, 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanununun gerekli maddeleri çerçevesinde işlem yapmak istedi. O sırada kamyon sürücüsü, görevli 2 polis memuruna rüşvet teklifinde bulundu. Görevli polisler, hakkında işlem başlatarak onu polis merkezi amirliğine götürüp, "Görevli Memura Rüşvet Teklif Etmekten" suçundan işlem başlatıldı.

Bunun üzerine İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, iki polis memurunu mesleki açıdan gösterdikleri hassasiyetten ve davranışlarından dolayı makamında ağırladı. Burada kısa bir açıklama yapan Demir, "Emniyet Teşkilatının çok disiplinli bir kurumdur, burada yapılan hatalar nasıl ceza görüyorsa yapılan güzel şeylerde ödülle karşılık buluyor, bu bilinçle çalışan bütün mesai arkadaşlarımın başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Konuşmanın ardından Demir, iki polis memuruna ödül verdi, onlarla fotoğraf çektirdi.

Rüşvet kabul etmeyen polisler ödüllendirildi

Rüşvet kabul etmeyen polisler ödüllendirildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber