Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 07 Ekim 2016 - 11:58 Yorum: 0

Rusya Devlet Başkanı Putin’in Türkiye ziyareti

Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Viladimir Putin'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetine icabetle, 23. Dünya Enerji Kongresi'ne iştirak etmek...

Rusya Devlet Başkanı Putin’in Türkiye ziyareti

Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Viladimir Putin'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetine icabetle, 23. Dünya Enerji Kongresi'ne iştirak etmek üzere 10 Ekim 2016 tarihinde Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.

Söz konusu ziyaret vesilesiyle, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Viladimir Putin ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında ikili ve bölgesel konuları kapsayan bir görüşmenin de gerçekleştirilmesi planlanıyor. İki liderin 9 Ağustos'ta St. Petersburg'da ve G-20 Zirvesi vesilesiyle 3 Eylül'de Hangzhou şehrinde gerçekleştirdikleri görüşmelerin devamı niteliğini taşıyan bu ziyaretin, Türkiye-Rusya ilişkilerinde başlatılan normalleşme sürecine ivme kazandırması ve işbirliğinin daha da geliştirilmesine katkı sağlaması bekleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber