Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 16 Nisan 2022 - 15:08 Yorum: 0

Rusya, Ukrayna’da 20 binden fazla askerini kaybetti

Ukrayna Savunma Bakanlığı, Rusya'nın 52 günlük savaştaki askeri personel ve teknik araç kayıplarını açıkladı.

Rusya, Ukrayna’da 20 binden fazla askerini kaybetti

Ukrayna Savunma Bakanlığı, Rusya'nın 52 günlük savaştaki askeri personel ve teknik araç kayıplarını açıkladı.

Rusya ile Ukrayna arasında 24 Şubat'ta başlayan savaş 52 gündür sürüyor. Ukrayna Savunma Bakanlığı, Rusya'nın 24 Şubat-16 Nisan arasındaki kayıplarını açıkladı. Rusya'nın 20 bin 100 askerinin öldürüldüğünü açıklayan Ukrayna, 762 tank, bin 982 zırhlı askeri araç, 371 topçu atış sistemi, 125 çok namlulu roketatar, 66 hava savunma sistemi, 163 uçak, 145 helikopter, 138 insansız hava aracı, bin 458 otomobil, 76 yakıt tankeri, 8 gemi, 26 özel teknik ekipman ve 4 operasyonel taktik roket sisteminin de imha edildiğini duyurdu.

"Harkov'a saldırılar sürüyor"

Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Ukrayna halkının Rusya saldırılarına direnişi 52. gününe girdi. Rusya'nın devletimize yönelik saldırıları tüm gücüyle devam ediyor. Düşmanın aktif hareketliliği Donetsk bölgesinde tespit edildi. Düşman grupları güçlenmeye devam ederken, Harkov'a yönelik saldırılarını sürdürüyor. Donetsk ve Luhansk bölgelerinde Rus ordusunun onlarca saldırısı engellendi" ifadeleri kullanıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber