Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 22 Eylül 2022 - 19:43 Yorum: 0

Rusya’dan 87 Kanada vatandaşına da daha yaptırım

Rusya Dışişleri Bakanlığı, aralarında eyalet başkanlarının da bulunduğu 87 Kanada vatandaşının daha yaptırım listesine dahil edildiğini duyurarak...

Rusya’dan 87 Kanada vatandaşına da daha yaptırım

Rusya Dışişleri Bakanlığı, aralarında eyalet başkanlarının da bulunduğu 87 Kanada vatandaşının daha yaptırım listesine dahil edildiğini duyurarak listedeki kişilere ülkeye giriş yasağı konulduğunu açıkladı.

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırılarının ardından, Kanada ile çok kez gerilim yaşayan Rusya, yeni bir yaptırım kararı duyurdu. Rusya Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, aralarında eyalet başkanlarının da bulunduğu 87 Kanada vatandaşının yaptırım listesine dahil edildiği belirtilerek, "Rusya Federasyonu toprakları 87 Kanada vatandaşına daha kapatıldı. Bunların arasında il ve bölge başkanları, ordu görevlileri, Kiev neo-Nazi rejimine silah ve çeşitli teknolojiler sağlayan şirketlerin başkanları ile Bandera yanlısı aktivistler bulunmaktadır" denildi.

Öte yandan listede, savunma sanayi yetkilileri, Kanada Savunma Bakanlığı'ndan görevliler, siyasiler, gazeteciler, öğretim görevlileri ve avukatların da olduğu öğrenildi. Açıklamanın sonunda, Kanada'ya misilleme için çalışmaların sürdüğü ve "karşılıklılık" ilkesi doğrultusunda hareket edildiği belirtilirken, Rusya'nın şu ana kadar toplam 905 Kanada vatandaşını yaptırım listesine aldığı aktarıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber