Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Haziran 2016 - 15:28 Yorum: 0

Rüzgarın Kızı Lena’dan Bir İlk Daha

Hırvatistan'daki IFCA Slalom Dünya Şampiyonasında birinciliği elde eden Bodrumlu sörfçü Lena Aylin Erdil, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret...

Rüzgarın Kızı Lena’dan Bir İlk Daha

Hırvatistan'daki IFCA Slalom Dünya Şampiyonasında birinciliği elde eden Bodrumlu sörfçü Lena Aylin Erdil, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret etti.

Rüzgarın kızı olarak anılan ve başarılarıyla dünyada adını duyuran Lena, bu yıl yapılan yarışlardaki zorlu mücadeleye rağmen zirveyi kimseye bırakmayarak şampiyon oldu. Bu şampiyonluğun sevincini Başkan Kocadon ile paylaşmak isteyen Bodrum'un gururu Erdil, Başkan Kocadon'umakamında ziyaret etti.

Ziyarete Bodrum Belediyesi Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya ve Genel Sekreter Hüseyin Gözütok da katılarak,Lena Aylin Erdil'e desteklerini bir kez daha göstermiş oldu.

Hırvatistan'ın Brac Adası'nda gerçekleşen ve iki gün süren etkinlikte ilk gün elde ettiği avantajı final gününde de koruyan Erdil, "İlk gün harika bir rüzgâr yakaladık ve kendimi gerçekten çok hızlı hissediyordum. Ancak maalesef iki yarış sonra ayağımdan sakatlandım. Yine de o sakatlığı düşünmeden yarışa odaklandım ve en iyisini yapmaya çalıştım. Son iki yarışta ekipmanımın üzerinde kendimi kondisyon olarak iyi hissediyordum ve iki finalimi de kazandım, bu bana etkinliği kazanmam adına büyük avantaj sağladı" dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a ve Bodrum Belediyesi Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya'ya da desteklerinden dolayı teşekkür eden milli sporcu, "IFCA Rüzgâr Sörfü Slalom Dünya Şampiyonluğu'nu Türkiye'ye ve Bodrum'a getirdiğim için çok mutluyum. Bu başarılarımın büyük bir payı da sizlerin göstermiş olduğu desteklerdir. Her zaman benim yanımda oldunuz. Çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Bodrumlu milli sporcu ve Bodrum Belediyesi Bodrumspor sporcusu olan "Rüzgarın Kızı" Lena Erdil, Türkiye Yelken Federasyonu tarihinde Windsurf te kazanılan en büyük başarıya imza atarak da adını dünyaya altın harflerle yazdırmış oldu.

Başkan Mehmet Kocadon, Lena Aylin Erdil'in başarılarından her zaman gurur duyduğunu ifade ederek, "Lena, dünyanın birçok yerinde yarışlara katıldı. Büyük bir başarıya imza atarak da Bodrum'un sporda ne kadar önde olduğunu bir kez daha ispatlamış oldu. Hem milli sporcumuz olarak hem de Bodrumsporun bir üyesi olarak büyük bir azimle yakalamış olduğu dünya birinciliğinden dolayı Lena'yı tebrik ediyorum. Bu başarılarının sürekliliğine de inanıyorum. Ayrıca milli sporcumuz, Bodrum'un tanıtımına da büyük katkı sağlamaya devam ediyor. Her zaman büyük başarılara imza atıyor ve Bodrum'un gururu olarak adını duyuruyor" dedi.

Rüzgarın Kızı Lena’dan Bir İlk Daha

Rüzgarın Kızı Lena’dan Bir İlk Daha

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber